Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis
Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis
Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis  
Descriere

    Produsul Melkfett cu Extract  de Chili si Propolis este o alifie cu un continut ridicat in substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii muscular

    Principiul activ al produsului  Melkfett cu Extract  de Chili si Propolis este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, ta-ninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extrac­tele naturale de capsici  care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort.

  . Un alt elemet esenÈ›ial care se regăseÈ™te în componenÈ›a Cremei Alpifresh Melkfett cu Chili si Propolis  este o fracÈ›ie specială obÈ›inută din petrol. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a protenÈ›a efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Petrolul are proprietăţi antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice.  SubstanÈ›ele naturale , împreună cu petrolul acÈ›ionează sinergic È™i combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatică, spondiloză cervicală, ciocuri sau monturi osoase,  cârcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degerături, artrită, artroze, umflături È™i vânătăi.Camforul natural, ardeiul iute,  au efecte puternice decongestionante, vasostimulante, tonice È™i protectoare vasculare. O bună circulaÈ›ie sanguină ameliorează simptomele È™i disconfortul articulaÈ›iilor înÈ›epenite.

Crema pentru masaj încălzitor Melkfett cu Extract de Chili si Propolis este un produs  natural, cu un puternic rol terapeutic, care ajută nu doar la calmarea durerilor articulare, ci È™i la ameliorarea bolilor reumatice, redând mobilitatea articulaÅ£iilor. Datorită formulei complexe È™i a substanÈ›elor active, crema Melkfett cu extract de Chili si Propolis poate fi utilizată, având efecte deosebite È™i în cazul, durerilor musculare, a entorselor, fracturilor È™i contuziilor.

 

   Crema se aplica in zonele de masat, in cantitate redusa, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tesutului. Pentru un efect prelun­git se acopera zona masata cu o tesatura din fibre naturale, de preferinta lana. Nu este necesara indepartarea excesului de crema.Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa ma­ximum 30 de minute si constituie dovada eficientei produsului. Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului.

Nu se va aplica in jurul ochilor, gurii sau pe rani, escare sau alte zone deschise

    Recomandam sa incercati pe o portiune mica de piele pentru prima data Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis, sau oricare alta crema , alifie , pentru a testa daca nu sunteti alergic la vreun ingredient.Daca Alifia Alpifresh Melkfett cu Extract de Chili si Propolis, a trecut testul puteti folosi cu incredere pe o suprafata mare de piele.

Va dorim multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Toate drepturile rezervate ® 2019 www.anrosm.ro - by solcreation