PenWhite+
PenWhite+
PenWhite+  
PenWhite+  
Descriere

 

PenWhite+

Tooth Whitening Pen

PROPRIETÄ‚ÈšI

PenWhite+este un tratament de albire fulger care albeste dintii folosind o combinaÈ›ie de două creioane pentru albire: Penwhite+ de zi  & PenWhite+ de noapte. PenWhite+ zi  & PenWhite+ noapte utilizeaza o formula exclusiva de gel de albire cu peroxid de carbamidă È™i perborat de sodiu, care poate fi utilizat în timpul zilei È™i pe timp de noapte pentru a oferi dinti mai albi în doar 15 zile.

PENWHITE+ DE ZI

PEN WITH, CREION PORTABIL PENTRU ALBIREA DINTILOR SI PROTECÈšIE ANTI-PETE

PenWhite+ de zi este un creion de albire a dintilor, care se va potrivi cu uÈ™urință în buzunarul sau în geantă dumneavoastra. UtilizaÈ›i PenWhite + de zi pentru a albi dintii acasa sau pe drum È™i pentru ai proteja de noi pete în doar 20 de minute. Calciul / sodiul PVM / AM este continuta de formula care creează un scut protector pe suprafata dintilor, care impiedica formarea de noi pete, redand culoarea naturala a dintilor. UÈ™or de utilizat în miÈ™care. RotiÈ›i, aplicaÈ›i È™i sunteÈ›i gata de plecare!

PENWHITE+ DE NOAPTE

CREION DE NOAPTE, CU O FORMULA AVANSATA DE ALBIRE INTENSIVA

PenWhite+ de noapte este un creion foarte eficient de albirea dintilor. Formula intensivă de noapte funcÈ›ionează in timp ce dormi pentru a albi dintii fara a deteriora smaltul. Formula unica Polivinilpirolidonă creează un efect intensiv de albire ajutand gelul sa  adere cu uÈ™urință È™i rămân pe suprafaÈ›a dinÈ›ilor în timp ce dormi. RotiÈ›i, aplicaÈ›i È™i sunteÈ›i gata de plecare!

INDICAÈšII

Utilizați, pentru a reda albul natural al dintilor și pentru a preveni petele cauzate de consumul de ceai, cafea, vin rosu, cola și fumat.

INSTRUCÈšIUNI DE UTILIZARE PENWHITE+ DAY

1. RotiÈ›i partea de jos a creionului de albire, pentru a distribui gelul pe vârf (la prima utilizare  poate fi necesară rotirea de mai multe ori)

2. Zambeste si aplica un strat de gel pentru albire PENWHITE + DAY direct pe suprafata exterioara a dintilor. Aplicati o cantitate suplimentară de gel de albire pe petele negre.

3. Zambiti timp de 60 sec și apoi relaxați-vă.

4. Păstrați gelul pe dinti timp de 20 minute. După 20 de minute, eliminati excesul de gel cu apa de gura sau apa plata.

5. PuteÈ›i utiliza creionul PENWHITE + de două ori pe zi, timp de două săptămâni. UtilizaÈ›i PENWHITE + DAY o dată pe zi, pentru a menÈ›ine albul naturala al dintilor. Dupa tratamentul initial, puteÈ›i folosi PENWHITE + DAY pentru a retusa petele ramase prin repetarea procedurii cosmetice explicate în acest manual.

INSTRUCÈšIUNI DE UTILIZARE PENWHITE+ NIGHT

1.RotiÈ›i partea de jos a creionului de albire, pentru a distribui gelul pe vârf (la prima utilizare  poate fi necesară rotirea de mai multe ori).

2. Dupa periajul È™i spălarea dinÈ›ilor pentru perioada de noapte, zambeste si aplica un strat de gel pentru albire PENWHITE + Night direct pe suprafata exterioara a dintilor. GlisaÈ›i creion de sus în jos, acoperind întregul smalÈ› al dintilor. Aplicati o cantitate suplimentară de gel de albire pe petele negre.

3.Zambiti timp de 60 sec și apoi relaxați-vă.

4.După 20 de minute, eliminati excesul de gel cu apa de gura sau apa plata.

5. PuteÈ›i utiliza creionul PenWhite+ Night o dată pe zi timp de 2 săptămâni. Dupa tratamentul initial, puteÈ›i folosi PENWHITE+ Night pentru a retusa petele ramase prin repetarea procedurii cosmetice explicate în acest manual.

RECOMANDĂRI de depozitare și utilizare

A nu se lăsa la lumina directă a soarelui. Gelul pentru albire nu este recomandat copiilor, femeilor în timpul sarcinii sau alaptarii. Nu este recomandat folosirea în cazul în care: aveÈ›i gingiile inflamate (gingivita), sensibilitate dentară, atunci când sunteti implicat  în tratamentele dentare (endodontie, extracÈ›ie) sau în / pe dinÈ›i restauraÈ›i cu amalgam. Dacă vă confruntaÈ›i cu sensibilitate sau iritaÈ›ii pe dinti / gingii, întrerupeÈ›i utilizarea È™i contactaÈ›i medicul dentist. Procedura de de albire a dintilor nu albeste dintii falÈ™i, coroane, faÈ›etări, proteze, punÈ›i sau plombe.

PRECAUÈšII

Evitati contactul cu ochii al gelului. Ingestiea poate provoca arderea florei stomacului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se lăsa in lumina directă a soarelui. UtilizaÈ›i înainte de: verifica data expirarii pe ambalaj.

Toate drepturile rezervate ® 2019 www.anrosm.ro - by solcreation