Starter intensive whitening KIT
Starter intensive whitening KIT
Starter intensive whitening KIT  
Starter intensive whitening KIT  
Starter intensive whitening KIT  
Starter intensive whitening KIT  
Starter intensive whitening KIT  
Starter intensive whitening KIT  
Starter intensive whitening KIT  
Descriere

1.      Starter intensive whitening KIT

PROPRIETÄ‚ÈšI

Oh!White Teeth Whitwning Systemfoloseste tehnologie de ultimă generatie  LED5+tehnologia pentru  foto-activarea Gelului Oh!White, cu un revoluÈ›ionar accelerator Silver+Whitening , accelerator care reduce îngalbenirea smalÈ›ului dentar într-o măsură mai mare. Pentru a trage maximum de beneficii din COSMETIC+Teeth Whitening System, vă rugăm să urmaÈ›i cu atenÈ›ie instrucÈ›iunile.

INDICAÈšII

Sistem de albirea dinților cu o puternică acțiune de albire, demonstrat ca are proprietati de a restabili strălucirea și culoarea naturală a smalțului. Acesta reduce decolorarea smaltului dintilor și prezența de pete galbene cauzate de consumul de substanțe, cum ar fi ceai, cafea, cola, vin rosu si tutun.

Perioadă de utilizare:

Efectuați tratamentul timp de o lună și jumătate.

 

2.      INSTRUCÈšIUNI DE UTILIZARE

IMPORTANT

ÎndepărtaÈ›i protecÈ›ia de plastic, de pe baterie înainte de prima utilizare.

CURÄ‚ÈšAREA ORALÄ‚

IntroduceÈ›i degetul arătător în interiorul degetarului de curățare a dintilor, cu partea colorata spre interiorul palmei. FrecaÈ›i suprafaÈ›a externă a dinÈ›ilor cu partea colorată, frecaÈ›i timp de 30 de secunde. ScoateÈ›i degetarul de pe deget È™i aruncaÈ›i-l.

ETAPA 1 de albire cu gelul OH!WHITE HOME

Aplicați conținutul flaconului Oh!White Home Whitening Gel pe buzunarul de sus și de jos ale piesei bucale continute de aparatul LED5 și apoi intindeti gelul, Whitening Gel, rămas peste cele două laturi ale piesei bucale.

 

 

 

3.      INSTRUCÈšIUNI DE UTILIZARE

 

Etapa 2 ACCELERATORUL SILVER+WHITENING

AplicaÈ›i patru picaturi de Accelerator  Silver+ Whitening peste gelul, Oh!White Whitening, care  a fost intins deja pe laturile piesei bucale.

ETAPA 3 EXPUNEREA LA LUMINA LED-ului

PuneÈ›i piesa bucală din silicon al dispozitivului LED5 + in interiorul gurii. Dispozitivul LED5 + va emite lumină LED albastra timp de 10 minute, astfel încât să foto-activeze formula de albire a gelului de albire Oh!White Whitening. După 10 minute lumina LED se va stinge. PuteÈ›i repeta procesul de doua ori, dar nu mai mult de 30 de minute consecutive.

ETAPA 4 CURATAREA DISPOZITIVULUI LED5+

Indepartati piesa bucala din silicon al dispozitivului LED5 + È™i curățaÈ›i-l. ÎndepărtaÈ›i orice gel de pe piesa bucala din silicon spaland cu apa curata È™i lăsaÈ›i-l gata de utilizare pentru aplicarea urmatoare. IMPORTANT: Nu curățaÈ›i niciodată piesa bucala din silicon fără a fi scoasa din dispozitivul LED5 +, dispozitivul ar putea fi deteriorate prin contactul cu apa. Piesa bucala din silicon este de unică folosință È™i nu ar trebui să fie folosit de mai mult de o persoana ...

 

CONÈšINE

1 x  Dispozitiv Oh!White Home LED5+

3 x 5ML Oh!White Home Whitening Gel

1 x 5ML Oh!White Silver+ Whitening Accelerator

3 x Oh!White Servetel pentru curatat dinti

1 x User’s Manual

2 x 3V CR2450

 

 

AVERTISMENTE și precauții pentru utilizare

Procesul de albire cu gelul Oh!White nu este recomandat pentru copii, femeile în timpul sarcinii sau alaptarii. Nu este recomandat folosirea în cazul în care: aveÈ›i gingiile inflamate (gingivita), sensibilitate dentară, atunci când sunteti implicat  în tratamentele dentare (endodontie, extracÈ›ie) sau în / pe dinÈ›i restauraÈ›i cu amalgam. Dacă aveÈ›i întrebări, consultaÈ›i medicul dentist. Nu utilizaÈ›i în timp ce purtati aparat dentar. Evitati contactul cu ochii al gelului. Ingestie în doze mari poate provoca arderea florei stomacului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se lăsa in lumina directă a soarelui. Din cauza ca foloseste un element electronic care emite lumina, nu se recomandă utilizarea la persoanele fotosensibile, persoanele cu un stimulator cardiac È™i / sau cu boala de inima disfuncÈ›ională.

 

Toate drepturile rezervate ® 2019 www.anrosm.ro - by solcreation